John Gorka December 2017 tour in the Netherlands

John Gorka.
live in the
NetherlandsOctober 2017

John Gorka informatie voor de Nederlandse pers:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


John Gorka te gast bij Leo Blokhuis op Radio 6(vpro, okt 2008) >

 


 

 


Klik hier voor een concert recensie van het John Gorka optreden in Meneer Frits, Eindhoven (16 december 2013) in het Belgische magazine Rootstime


Klik hier
voor een uitgebreid overzicht van de John Gorka tour in februari 2012.

Klik hier voor een recensie uit feb 2012 in de regionale kranten van PZC in Zuid Nederland.Klik hier om de Volkskrant "Red Horse" CD recensie van Ariejan Korteweg te lezen (2 september 2010)

Klik hier voor een overzicht van de tour in september 2010.

Klik hier om een een vooraankondiging te lezen over de september 2010 tour ( Door Sjoerd Punter op het AltCountryForum (30 juli 2010)

Klik hier voor informatie over het samenwerkingsproject met Lucy Kaplansky en Eliza Gilkyson. De CD van "Red Horse" kwam in 2010 uit op het Red House label

klik hier voor videoclips van de korte tour in 2009 (Je ziet dan ook drie liedjes die John Gorka samen zong met Ricky Koole)

Klik hier om een artikel over John Gorka te lezen in het Nederlandse muziek tijdschrift "de Gitarist" (door: Martijn Govers, september 2009)

Klik hier voor "Single Song (Ode aan een liedje)", Dit is een column van Johan Doove over het nummer ‘Love Is Our Cross To Bear’ (januari 2009)

klik hier voor een recensie van de meest recente CD "so dark you see" in muziekkrant Oor (door Geert Henderickx, december 2009)

klik hier voor een recensie van de CD "so dark you see" op altcountryforum (door Rein van den Berg, oktober 2009)

klik hier om het John Gorka optreden te beluisteren in Eindhoven.
(Naked Song Festival,
VPRO radio, 30 mei 2009, 56 minuten)

Klik hier voor een concert recensie in het NRC handelsblad (door Frits Abrahams, 27 oktober 2008)


klik hier om het live optreden te beluisteren in het Radio 6 programma Cantina (VPRO, Leo Blokhuis, 24 oktober 2008,na 25 minuten)

Klik hier
voor een touroverzicht in 2008.

klik hier voor Jan Donkers zijn "all time favoriete top 100 albums" van de afgelopen 50 jaar die er volgens hem toe doen. (HP/de tijd 2001) > nr 53!
NB: John Gorka trad in 1994 op in het radio programma "Sunday Morning coming down" van Jan Donkers
(klik hier voor de foto). .

klik hier voor de John Gorka biografie en hier voor een overzicht van al zijn CD's en DVD.


Download foto's voor publicatie doeleinden

< klik op de foto's om ze te downloaden

De foto's zijn rechtenvrij. De foto rechts werd in oktober 2008 gemaakt in Den Haag en werd gepubliceerd op de achterkant van de meest recente CD "so dark you see".

Ten slotte

Ook deze tournee werd weer mogelijk gemaakt dankzij het geweldige bedrijf Musemix van Joanna Serraris. De officiële site van John Gorka is hier te vinden en het management hier .

Deze pagina is een onderdeel van de John Gorka videosite. Deze site bestaat sinds 2002 en wordt gemaakt door Jos van Vliet in Noordwijk. Ik zie graag uw reactie's in het gastenboek.

1,14 MB......Foto: Ann Marsden 2,84 MB......Foto: Jos van Vliet  
 


Click here to go to the homepage